Nest Pure Lounge draaifauteuil "KFF"

Merk

KFF

Materiaal

In combi gevormd Fleece en leergroep 2/ kruispoot zwart gelakt

Afmetingen

87x 89x 93h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

2.449,-

Beschrijving

Draaifauteuil met karakteristiek stiksel.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten en kruispoot in verschillende lakkleuren.

Nest Pure Lounge: ingenieuze constructie.

Naar aanleiding van een bijzonder idee en zijn instinct ontwierp de Zweedse industrieel ontwerper, beeldhouwer en vrije geest Volker Hundertmark de Nest Pure Lounge draaifauteuil. De Nest Pure Lounge van het merk KFF is gebaseerd op een ingenieus eenvoudige constructie. 

De zitschaal van gevouwen vormvlies, die slechts op 6 punten aan het betreffende subframe is bevestigd, is antislip ontworpen met een in ruiten doorgestikte bekleding. Het vilt is bewust zichtbaar en biedt een spannend contrast met de bekleding aan de binnenkant van de draaifauteuil. 

Door uw eigen gewicht te verplaatsen, ontvouwt de draaifauteuil Nest Pure Lounge zijn buitengewone gevoel van comfort. Het vormvlies beweegt met u mee en past zich aan uw lichaam aan. Bewust natuurlijke en geconstrueerde stabiliteit spelen hier een rol. 

De Nest Pure Lounge is een lichte, tijdloze en verrassend comfortabele fauteuil. Bewegend zittenen heerlijk genieten.

Voor extra comfort kunt u een hoofdkussen bestellen die simpel weg over de rug van de leuning u naar eigen wens te verplaatsen is.

Maten:
53x 14x 25h: in leergroep 2: € 260,=

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in