Dofir Low draaifauteul "Hulshoff Design"

Merk

Hulshoff Design

Materiaal

In leergroep 32/ kruispoot chroom 31

Afmetingen

70x 76x 81h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Fauteuils

1.147,-

Beschrijving

Draaifauteuil.

Leverbaar in verschillende stof- en leerkwaliteiten. Ook kunt u kiezen uit verschillende frames in chroom, satin chroom of zwart gelakt.

Klassieke Scandinavische functionaliteit:

De Dofir Low is een zeer handige draaifauteuil die, vanwege zijn middelgrote formaat, de ruimte waarin u hem neerzet niet zal overweldigen. Met een stabiele draaivoet geeft deze draaifauteuil u de vrijheid om in elke richting te draaien terwijl de gewatteerde zitting u omhult in comfort.

De eenvoudige vorm van de Dofir Low draaifauteuil is echt Scandinavisch en het interieur gemaakt met het dynamische schuim verzekert een onverslaanbare functie en duurzaamheid. Door de vele keuze in stof- en leerkleuren voor de bekleding, kunt u deze draaifauteuil precies afstemmen op uw interieur. 

Bovendien wordt de Dofir Low draaifauteuil geleverd met 10 jaar garantie op het dynamische schuim, de veren en het binnen frame, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid. Het hoogwaardig dynamische schuim zorgt namelijk voor langdurige veerkracht en uitzonderlijk comfort. Dit speciale schuim behoudt zijn vorm en flexibiliteit jaar na jaar, dankzij de kleine luchtpockets die zorgen voor de perfecte balans tussen stevigheid en zachtheid. 

De zithoogte van de Dofir Low draaifauteuil is standaard 43 hoog, maar tegen een kleine meerprijs kunt u deze met 3 cm verhogen of verlagen. 

Nieuw bij onze Hulshoff Design Centers!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in