Ryan hoekbank "Koozo"

Merk

Koozo

Materiaal

In stofgroep 600

Afmetingen

324x 161x 76h

Productgroep

Banken

3.555,-

Beschrijving

Hoekbank met slank gebogen armleuningen.

Leverbaar in verschillende maten en stofkwaliteiten.

Ryan, liefde voor natuur en kunst:

De Ryan hoekbank, ontworpen door industriële ontwerper Andrei Munteanu, is een meesterwerk van het Belgische designmerk Koozo. Zijn liefde voor natuur en kunst komt tot uiting in de zachte rondingen en organische vormgeving van de Ryan banken serie. De belangrijke factoren die gebruikt moesten worden bij het ontwerpen van de Ryan serie waren tijdloosheid, duurzaamheid en comfort. Dit is absoluut terug te zien bij de Ryan hoekbank. Het prachtige ontwerp met de gewelfde lijnen van arm- en rugleuning bieden een uitstekend comfort.

De Ryan is uitgerust met een koudschuim zitting, gevuld met thermisch gebonden watten voor een subliem zitcomfort. De Ryan lijkt optisch te zweven in de woonruimte dankzij de poten die iets terugvallen aan de onderkant van de bank. Met diverse elementen kan de Ryan banken serie volledig naar eigen wens worden samengesteld, of het nu gaat om een compacte zitbank of een royaal zitlandschap.

Het tijdloze ontwerp maakt de Ryan banken serie een echte blikkenvanger in ieder interieur. Of u nu op zoek bent naar een zitbank om te loungen of lekker te borrelen met vrienden, de Ryan biedt de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit.

Ook als loveseat of gewone bank verkrijgbaar!
Zie onze site.

Nieuw bij onze Hulshoff Design Centers!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.