Liliom salontafel "Leolux"

Merk

Leolux

Materiaal

In Spruzza lak/ frame chroom

Afmetingen

88x 83x 35/40/45h

Filiaal

Spui Den Haag/ Wooon Leiderdorp

Productgroep

Salon/bijzettafels

725,-

Beschrijving

Salontafel op sierlijke ranke pootjes.

Leverbaar in verschillende vormen en hoogte, in Ceramic, hout-, laksoorten en beitstinten. De poten zijn standaard in chroom, maar tegen een kleine meerprijs kunt u deze ook in satin chroom en in al alle Leolux epoxy- of lakkleuren krijgen.

Stoutmoedig karakter!

De Liliom is in vier organische vormen en in drie hoogtes verkrijgbaar. Zo kiest u uw eigen combinatie van de tafeltjes. Deze ranke salontafeltjes staan uitstekend op zichzelf, maar u kunt ze ook over elkaar heen schuiven om ruimte te besparen of voor een opgeruimde aanblik.

De salontafel Liliom van Leolux is een ontwerp van Beck Design en zorgt voor een vrolijke noot in uw woonkamer. Met een keramisch- of massief houten blad is de salontafel een natuurlijk accent, terwijl een afwerking in lak juist een kleurrijke uitstraling geeft.

Tegen een kleine meerprijs kunt u de poten ook laten lakken, waardoor het tafeltje een nog stoutmoediger karakter krijgt!

Ook als Liliom bijzettafeltje verkrijgbaar: € 455,=

Let op: prijs is per stuk!

Veelgestelde Vragen

U vindt antwoord op veelgestelde vragen op de pagina "Veelgestelde Vragen".

Garantie

Hulshoff Design Centers is een CBW-erkend woonwinkel en biedt meer zekerheid dan andere woonwinkels, want wij hanteren een erkenningsregeling met DRIE GARANTIES. Op het gebied van VEILIG AANBETALEN bijvoorbeeld. Gaat onze winkel failliet, dan bent u uw geld niet kwijt. Hulshoff Design Centers biedt ook een goede TWEE JAAR VOLLE PRODUCTGARANTIE. Gaat er toch iets mis, dan is er een onafhankelijke instantie die voor een passende oplossing zorgt bij geschillen.

De algemene voorwaarden van het CBW kunt u hier downloaden.

Te bekijken in onze showroom in